Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ A pierdut biletul cu marele premiu de la Loto!

Data introducerii: 30-01-2008

Jucatorul care a ghicit combinatia norocoasa de la Loto, in luna mai 2007, a pierdut biletul castigator! Povestea socanta a acestuia ne-a fost dezvaluita, in exclusivitate, de catre sefa Loteriei, Liliana Minca-Ghervasuc.

Potrivit acesteia, premiul-record in valoare de 595.000 de euro (aproximativ 22 de miliarde de lei vechi, la aceasta ora) n-a fost revendicat nici pana azi! "Avem un mare castigator la jocul "Noroc" din 6 mai 2007, care a uitat sa ridice banii. El a pus atunci o singura varianta. Probabil, a pierdut intre timp biletul si nici nu stie ca este castigator!", a declarat, pentru CANCAN, sefa Loteriei Nationale.

Biletul de 22 de miliarde de lei a fost jucat la Agentia nr. 07002 din Botosani, iar posesorul lui ar mai avea timp sa revendice marele premiu. Practic, termenul-limita este 6 mai 2008. "Daca pana la acea data nu se prezinta cu biletul ca sa anunte ca el este castigatorul premiului, atunci banii vor intra in fondurile speciale ale Loteriei Romane din care se suplimenteaza castigurile la viitoarele extrageri!", a adaugat Liliana Minca-Ghervasuc.

In cazul in care posesorul acelui bilet ar fi ridicat banii imediat dupa extragere si i-ar fi depus intr-o banca, el ar fi incasat pana acum aproape 1,6 miliarde de lei vechi, doar din dobanzi.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

A pierdut biletul cu marele premiu de la Loto!'Dansez pentru tine' isi schimba regulileCabral o vrea de sotie pe CorinaTragedie! Laura Andresan va sta trei luni fara un san Simona Sensual isi siliconeaza fundulAu fost desemnati semifinalistii EurovisionSe pune de nunta: Adela Popescu si Marius KalmarAndreea Raicu s-a logodit cu Tudor ChirilaChristina Aguilera a devenit mamicaBritney amenintata cu un nou film eroticFergie, dependenta de sexGrasu XXL neaga relatia cu Laura AndresanLuminita Anghel si Mihai Traistariu vor prezenta Eurovision 2008Ileana Lazariuc, isi incheie cariera in cinematografie Andra, ceruta de Playboy de la tataFergie s-a logodit cu actorul Josh DuhamelDaniela le-a aratat pompierilor chiloteiiAndreea Marin Banica a fost externataSmiley si-a parasit iubita pentru Laura Cosoi Monica, nu mai ai haine?!
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook