Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Luminita Anghel si Mihai Traistariu vor prezenta Eurovision 2008

Data introducerii: 10-01-2008

Si anul acesta cantaretii autohtoni s-au inghesuit sa-si inscrie piesele la selectia pentru Eurovision, chiar daca mai este inca o saptamana pana la data-limita la care isi pot trimite melodiile.

Multi dintre cei care isi vor incerca norocul sunt solisti cu “state vechi” intr-ale Eurovisionului: Nico, Andra, Proconsul.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

A pierdut biletul cu marele premiu de la Loto!'Dansez pentru tine' isi schimba regulileCabral o vrea de sotie pe CorinaTragedie! Laura Andresan va sta trei luni fara un san Simona Sensual isi siliconeaza fundulAu fost desemnati semifinalistii EurovisionSe pune de nunta: Adela Popescu si Marius KalmarAndreea Raicu s-a logodit cu Tudor ChirilaChristina Aguilera a devenit mamicaBritney amenintata cu un nou film eroticFergie, dependenta de sexGrasu XXL neaga relatia cu Laura AndresanLuminita Anghel si Mihai Traistariu vor prezenta Eurovision 2008Ileana Lazariuc, isi incheie cariera in cinematografie Andra, ceruta de Playboy de la tataFergie s-a logodit cu actorul Josh DuhamelDaniela le-a aratat pompierilor chiloteiiAndreea Marin Banica a fost externataSmiley si-a parasit iubita pentru Laura Cosoi Monica, nu mai ai haine?!
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook