Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Top 10: Scenarii controversate pentru 2010

Data introducerii: 15-01-2010

Top 10: Scenarii controversate pentru 2010Banca de investitii Saxo Bank lanseaza 10 scenarii posibile pentru economia mondiala. Aceste 10 declaratii controversate, care reprezinta un exercitiu de imaginatie pregatit anual pentru investitori, "o privire prin globul de cristal", au o probabilitate de adeverire de 50%.

Cele 10 declaratii controversate ale Saxo Bank sunt concepute in functie de posibilele evolutii ale pietei mondiale, ca un exercitiu intelectual prin care investitorii sa isi testeze mental portofoliul supunandu-l la o serie de teste de stres. De obicei, cam 2-4 din aceste scenarii se adevaresc in fiecare an.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum ne 'vinde' Guvernul catre FMIFirmele care angajeaza someri, scutite sase luni de la plata contributiilorBucurestiul, cel mai atractiv oras din Europa de Est pentru investitoriVin vremuri bune: Perioada grea pentru finantarea Romaniei a trecutPatriciu refuza sa fie audiat in dosarul RompetrolLa ce preturi vor putea fi cumparate locuintele ANL?Solutie de avarie: rata mai mica la banca, pe termen lungCastigul salarial mediu net a crescut cu 8,1% in decembrieCe-ar fi fost daca nu si-ar fi bagat coada Prima casaTop 5 tendinte pe piata fortei de munca in 2010Bogati ai Romaniei feriti-va! Fiscul e cu ochii pe voi!Leul castiga teren: 4,11 lei/euro, nou maxim al ultimului anTop 10: Scenarii controversate pentru 20102010, anul reflatiei: Cum va evolua economia Romaniei?Credeati c-am scapat? Forfetarul revine!Inceput de an in forta pentru moneda nationala. Leul, la maximul ultimelor 8 luni!Vladescu a pus gand rau bogatanilor: Vrea impozit special pentru averile mariFinantele schimba din pix cresterea cu 40% a cheltuielilor de personal intr-o diminuareLeul prinde aripi: Cursul, la minimul ultimelor 7 luni si jumatatePrima Casa continua si in 2010
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook