Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Ce-ar fi fost daca nu si-ar fi bagat coada Prima casa

Data introducerii: 22-01-2010

Ce-ar fi fost daca nu si-ar fi bagat coada Prima casaIanuarie 2010 ar fi putut fi la acelasi nivel ca ianuarie 2006 din perspectiva preturilor apartamentelor vechi, singurul lucru care a impiedicat caderea libera a preturilor cerute pana la nivelul de acum 4 ani fiind initierea programului Prima Casa, se arata in ultima analiza de piata realizata de Colliers International.

Incepand cu martie 2008, moment in care s-a atins punctul de varf al preturilor apartamentelor vechi, pe piata imobiliara a Capitalei s-a observat un parcurs accelerat descendent al BREI-Vechi (n.r. indicele pretului apartamentelor vechi). Aceasta cadere s-a stopat in momentul in care "Prima Casa" a inceput sa se apropie de lansare.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum ne 'vinde' Guvernul catre FMIFirmele care angajeaza someri, scutite sase luni de la plata contributiilorBucurestiul, cel mai atractiv oras din Europa de Est pentru investitoriVin vremuri bune: Perioada grea pentru finantarea Romaniei a trecutPatriciu refuza sa fie audiat in dosarul RompetrolLa ce preturi vor putea fi cumparate locuintele ANL?Solutie de avarie: rata mai mica la banca, pe termen lungCastigul salarial mediu net a crescut cu 8,1% in decembrieCe-ar fi fost daca nu si-ar fi bagat coada Prima casaTop 5 tendinte pe piata fortei de munca in 2010Bogati ai Romaniei feriti-va! Fiscul e cu ochii pe voi!Leul castiga teren: 4,11 lei/euro, nou maxim al ultimului anTop 10: Scenarii controversate pentru 20102010, anul reflatiei: Cum va evolua economia Romaniei?Credeati c-am scapat? Forfetarul revine!Inceput de an in forta pentru moneda nationala. Leul, la maximul ultimelor 8 luni!Vladescu a pus gand rau bogatanilor: Vrea impozit special pentru averile mariFinantele schimba din pix cresterea cu 40% a cheltuielilor de personal intr-o diminuareLeul prinde aripi: Cursul, la minimul ultimelor 7 luni si jumatatePrima Casa continua si in 2010
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook