Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Leul prinde aripi: Cursul, la minimul ultimelor 7 luni si jumatate

Data introducerii: 06-01-2010

Leul prinde aripi: Cursul, la minimul ultimelor 7 luni si jumatateCursul de referinta al BNR a coborat miercuri cu aproape 5 bani (1,09%) fata de cel de marti, la nivelul minim al ultimelor sapte luni si jumatate, de 4,1620 lei/euro, in urma unor ordine masive de cumparare de lei.

BNR nu a mai afisat un curs de schimb atat de scazut din 19 mai 2009, cand cursul s-a situat la 4,1548 lei/euro. Marti, Banca Nationala a Romaniei (BNR) afisase un curs de referinta de 4,2077 lei/euro, informeaza NewsIn.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum ne 'vinde' Guvernul catre FMIFirmele care angajeaza someri, scutite sase luni de la plata contributiilorBucurestiul, cel mai atractiv oras din Europa de Est pentru investitoriVin vremuri bune: Perioada grea pentru finantarea Romaniei a trecutPatriciu refuza sa fie audiat in dosarul RompetrolLa ce preturi vor putea fi cumparate locuintele ANL?Solutie de avarie: rata mai mica la banca, pe termen lungCastigul salarial mediu net a crescut cu 8,1% in decembrieCe-ar fi fost daca nu si-ar fi bagat coada Prima casaTop 5 tendinte pe piata fortei de munca in 2010Bogati ai Romaniei feriti-va! Fiscul e cu ochii pe voi!Leul castiga teren: 4,11 lei/euro, nou maxim al ultimului anTop 10: Scenarii controversate pentru 20102010, anul reflatiei: Cum va evolua economia Romaniei?Credeati c-am scapat? Forfetarul revine!Inceput de an in forta pentru moneda nationala. Leul, la maximul ultimelor 8 luni!Vladescu a pus gand rau bogatanilor: Vrea impozit special pentru averile mariFinantele schimba din pix cresterea cu 40% a cheltuielilor de personal intr-o diminuareLeul prinde aripi: Cursul, la minimul ultimelor 7 luni si jumatatePrima Casa continua si in 2010
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook