Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Toni Tecuceanu, ucis de o bacterie din spital

Data introducerii: 11-02-2010

Toni Tecuceanu, ucis de o bacterie din spitalIn dosarul medical al actorului se mentioneaza faptul ca acesta a contractat bacteria acinetobacter, un germen intalnit frecvent in aparatele de ventilatie de la Terapie Intensiva.

"Buletinul histopatologic mi-a fost inmanat cu aproape o saptamana intarziere, pentru ca cei de la Colentina au spus ca au foarte multe in lucru.Practic, buletinul confirma ceea ce am spus eu, si anume ca fratele meu a luat ceva din spital, desi Adrian Streinu Cercel a negat asta in mod public. Inca nu am intrat in posesia unei copii a dosarului medical, pentru ca s-a invocat Legea 46/2003 privind drepturile pacientului. Voi depune, probabil, o sesizare la Colegiul Medicilor, in care voi cere copia dosarului medical complet, ca apartinator", a declarat fratele actorului, potrivit NewsIn. Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

A pierdut biletul cu marele premiu de la Loto!'Dansez pentru tine' isi schimba regulileCabral o vrea de sotie pe CorinaTragedie! Laura Andresan va sta trei luni fara un san Simona Sensual isi siliconeaza fundulAu fost desemnati semifinalistii EurovisionSe pune de nunta: Adela Popescu si Marius KalmarAndreea Raicu s-a logodit cu Tudor ChirilaChristina Aguilera a devenit mamicaBritney amenintata cu un nou film eroticFergie, dependenta de sexGrasu XXL neaga relatia cu Laura AndresanLuminita Anghel si Mihai Traistariu vor prezenta Eurovision 2008Ileana Lazariuc, isi incheie cariera in cinematografie Andra, ceruta de Playboy de la tataFergie s-a logodit cu actorul Josh DuhamelDaniela le-a aratat pompierilor chiloteiiAndreea Marin Banica a fost externataSmiley si-a parasit iubita pentru Laura Cosoi Monica, nu mai ai haine?!
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook