Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Tariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-hand

Data introducerii: 03-12-2008

Dupa ce a decis suspendarea taxei de poluare pentru autovehiculele noi, Guvernul ar putea majora taxa, in cazul masinilor second-hand.

 "Maine (joi - n.r.) s-ar putea sa luam in discutie la nivelul sedintei de Guvern chiar majorarea taxei existente pentru vehiculele de ocazie", a declarat premierul Tariceanu, la centrul tehnic Renault de la Titu, precizand ca pentru cresterea acestei taxe nu este necesar ca Executivul sa transmita Comisiei Europene o noua informare, potrivit agentiei Mediafax.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Modificarea normelor de creditare pentru persoane fizice, in dezbatere publica pana la 31 iulie Tratat de Drept civil - Bunurile. Drepturile reale principale Taxa de prima inmatriculare. Anulari in instantaLegi promulgate de Presedintele Romaniei la data de 9 iulie 2008 Codul de bune practici nu contravine legislatiei concurentei Taxa pe poluare. Procedura de stabilireStatul roman, obligat sa plateasca despagubiri de 18.000 euro RAR a stabilit tarifele pentru expertiza tehnica A fost modificata Directiva privind permisele de conducereZiua Magistratului la Ministerul PublicFumatori, vi se pregateste cevaZiua Drapelului NationalOua de gaina. Standardul european de comercializareModificari ref. timbrul judiciarSistemul de Asistenta la Franare, obligatoriu pentru autovehiculele noi Noul prefect de Bucuresti este juristPosturile vacante la Parchetul de pe langa ICCJInterzicerea schimbarii destinatiei spatiilor verzi Numarul maxim de ore de munca pe saptamana va fi redusDobanda de referinta a BNR - iunie 2008
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook