Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ RAR a stabilit tarifele pentru expertiza tehnica

Data introducerii: 03-07-2008

Registrul Auto Roman a stabilit tarifele pentru expertiza tehnica, conform normelor metodologice de aplicare a Ordonantei de Urgenta nr. 50/2006 pentru instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule.

Astfel, tarifele pentru efectuarea expertizei tehnice pentru determinarea gradului de depreciere a autovehiculelor sunt de 243,20 lei pentru autovehicule cu masa maxima autorizata mai mica sau egala cu 3500 kg si de 299 lei pentru autovehicule cu masa maxima autorizata mai mare de 3500 kg.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Modificarea normelor de creditare pentru persoane fizice, in dezbatere publica pana la 31 iulie Tratat de Drept civil - Bunurile. Drepturile reale principale Taxa de prima inmatriculare. Anulari in instantaLegi promulgate de Presedintele Romaniei la data de 9 iulie 2008 Codul de bune practici nu contravine legislatiei concurentei Taxa pe poluare. Procedura de stabilireStatul roman, obligat sa plateasca despagubiri de 18.000 euro RAR a stabilit tarifele pentru expertiza tehnica A fost modificata Directiva privind permisele de conducereZiua Magistratului la Ministerul PublicFumatori, vi se pregateste cevaZiua Drapelului NationalOua de gaina. Standardul european de comercializareModificari ref. timbrul judiciarSistemul de Asistenta la Franare, obligatoriu pentru autovehiculele noi Noul prefect de Bucuresti este juristPosturile vacante la Parchetul de pe langa ICCJInterzicerea schimbarii destinatiei spatiilor verzi Numarul maxim de ore de munca pe saptamana va fi redusDobanda de referinta a BNR - iunie 2008
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook