Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Tariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-hand

Data introducerii: 03-12-2008

Dupa ce a decis suspendarea taxei de poluare pentru autovehiculele noi, Guvernul ar putea majora taxa, in cazul masinilor second-hand.

 "Maine (joi - n.r.) s-ar putea sa luam in discutie la nivelul sedintei de Guvern chiar majorarea taxei existente pentru vehiculele de ocazie", a declarat premierul Tariceanu, la centrul tehnic Renault de la Titu, precizand ca pentru cresterea acestei taxe nu este necesar ca Executivul sa transmita Comisiei Europene o noua informare, potrivit agentiei Mediafax.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Alegerea Decanului Baroului Bucuresti a fost contestata. Textul integralPersoana fizica autorizata - calitatea de angajator Modificari privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publiciSalariu. Cost munca. Statistica detaliata la nivelul intregii tariAutovehiculele poluante ar trebui sa mearga mai incetisorStimularea angajarii somerilorOferta bancilor cu scadenta la 5 ani a fost respinsa de MEF Cooperarea transfrontaliera in domeniul combaterii criminalitatiiPersoanele fizice si persoanele juridice autorizate isi vor putea plati impozitul cu cardul, de la 1 octombrie S-a incheiat admiterea la Academia de PolitieRegulament ref. exportul si importul de produse chimice periculoaseDaniel Morar isi doreste un nou mandatBritney Spears plateste pensie alimentaraZiua Imnului NationalOcuparea fortei de munca in statele UEPublicitatea inselatoare si publicitatea comparativaRezultatele combaterii fraudelor cu fonduri europeneLege pentru interzicerea completa a fumatului. ExperimentClauza de neconcurenta. MotorolaO noua promotie de absolventi ai Academiei de Politie
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook