Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Numarul maxim de ore de munca pe saptamana va fi redus

Data introducerii: 11-06-2008

Ministrii europeni ai muncii, reuniti in cadrul Consiliului de profil, la Bruxelles, au convenit asupra reglementarilor comune care permit salariatilor sa lucreze mai mult de 48 de ore pe saptamana, in sensul ca toti cetatenii pot sa munceasca pana la maximum 60 de ore saptamanal, in loc de 72, cat prevede acum legislatia europeana, desigur prin negociere cu patronul.

Denisa Patrascu, secretar de stat la Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si coordonatoarea delegatiei romane la reuniunea europeana: "Transpunerea acordului la noi, care trebuie votat si de Parlamentul European pentru a deveni directiva, va presupune si o modificare de legislatie la noi."

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Modificarea normelor de creditare pentru persoane fizice, in dezbatere publica pana la 31 iulie Tratat de Drept civil - Bunurile. Drepturile reale principale Taxa de prima inmatriculare. Anulari in instantaLegi promulgate de Presedintele Romaniei la data de 9 iulie 2008 Codul de bune practici nu contravine legislatiei concurentei Taxa pe poluare. Procedura de stabilireStatul roman, obligat sa plateasca despagubiri de 18.000 euro RAR a stabilit tarifele pentru expertiza tehnica A fost modificata Directiva privind permisele de conducereZiua Magistratului la Ministerul PublicFumatori, vi se pregateste cevaZiua Drapelului NationalOua de gaina. Standardul european de comercializareModificari ref. timbrul judiciarSistemul de Asistenta la Franare, obligatoriu pentru autovehiculele noi Noul prefect de Bucuresti este juristPosturile vacante la Parchetul de pe langa ICCJInterzicerea schimbarii destinatiei spatiilor verzi Numarul maxim de ore de munca pe saptamana va fi redusDobanda de referinta a BNR - iunie 2008
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook