Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Tariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-hand

Data introducerii: 03-12-2008

Dupa ce a decis suspendarea taxei de poluare pentru autovehiculele noi, Guvernul ar putea majora taxa, in cazul masinilor second-hand.

 "Maine (joi - n.r.) s-ar putea sa luam in discutie la nivelul sedintei de Guvern chiar majorarea taxei existente pentru vehiculele de ocazie", a declarat premierul Tariceanu, la centrul tehnic Renault de la Titu, precizand ca pentru cresterea acestei taxe nu este necesar ca Executivul sa transmita Comisiei Europene o noua informare, potrivit agentiei Mediafax.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Controale in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Care sunt amenzile maxime aplicate angajatorilorModificarea si completarea Codului rutier, adoptate de GuvernNoile gTLD si riscul asupra brandurilorAdmitere INM iunie-septembrie 2011Comisia Europeana ne blocheaza drumurileGuvernul si-a angajat marti raspunderea in Parlament pe Lege salarizarii Locuri de munca vacante la Reff & Asociatii pentru absolventii de Drept promotiile 2009-2010 Administratorii de site-uri ar putea fi obligati sa modereze mesajeleCatalin Predoiu catre studenti: Munciti din greu si fiti onestiSe pregateste modificarea Codului munciiMetodologia de eliberare a licentei si brevetului de turismMinisterul Justitiei se restructureazaPosturi de judecator vacanteTermenul de introducere a rovinietei electroniceProiect de lege pentru reducerea TVA la 9% pentru unele produseTaxa de autorizare a concentrarilor economice. Implicatii ale modificarii Legii ConcurenteiVeste proasta pentru tinerii investitori! Procedurile de infiintare a unei firme s-au complicatPrecizari cu privire la recalcularea pensiilor de serviciuTraian Basescu a fost la CSMScutiri la plata penalitatilor la intretinere pentru familiile cu venituri mici
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook