Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Sindicatele nu renunta la proteste, din cauza salariului minim pe 2008

Data introducerii: 07-12-2007

Guvernul şi sindicatele au discutat, astăzi, la Palatul Victoria, despre salariul minim pe 2008. Executivul a oferit 500 de lei, iar sindicaliştii vor ca salariul minim să crească la 540 de lei.

Liderii de sindicat s-au declarat "mulţumiţi de premisele întâlnirii cu guvernanţii, care oferă şansa unei înţelegeri". Totuşi, sindicatele nu renunţă la proteste. Negocierile dintre Guvern şi sindicate, privind salariul minim pe 2008, nu au dus astăzi la niciun rezultat.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Gazele naturale se vor scumpi de la 1 ianuariePretul sarmalelor depinde de euroSindicatele nu renunta la proteste, din cauza salariului minim pe 2008Adio case ANL in Bucuresti!Tariceanu: Nu eliminam si nu reducem taxa autoInvestitiile in economia nationala au crescut cu 32,4% in T3Leul recupereaza terenul pierdutRazboiul gazelor, la un pas de reizbucnireFLASH BURSA: BVB a deschis pe verdeCarrefour intra in IndiaRadu Ghetea: Leul se afla intr-o perioada de revenirePacuraru: Salariul minim de 500 de lei este ultima oferta a GuvernuluiBancile din Romania nu mai fac transferuri de bani catre Siria si IranCresterea pensiilor a muscat serios din bugetul educatieiOPEC: Scumpirea petrolului afecteaza cerereaPiata farmaceuticelor creste cu 4,9% pe an Leul - la cea mai scazuta cotatie fata de euro din acest anScad chiriile platite de companiiNumarul inmatricularilor de masini noi a crescut cu 26% in primele 10 luniLCD-urile au invins televizoarele vechi
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook