Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Pacuraru: Salariul minim de 500 de lei este ultima oferta a Guvernului

Data introducerii: 22-11-2007

Guvernul pune piciorul în prag în privinţa salariului minim pe economie. Ministrul Muncii, Paul Păcuraru a declarat că salariul minim de 500 de lei este ultima ofertă a Guvernului pentru sindicate.

Suma de 500 de lei înseamnă o creştere cu 28% faţă de nivelul din 2007 de 390 de lei. În condiţiile în care productivitatea muncii a crescut cu 10%, iar inflaţia a ajuns la 6%, 500 de lei este tot ce poate asigura guvernul în acest moment, a declarat ieri Păcuraru.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Gazele naturale se vor scumpi de la 1 ianuariePretul sarmalelor depinde de euroSindicatele nu renunta la proteste, din cauza salariului minim pe 2008Adio case ANL in Bucuresti!Tariceanu: Nu eliminam si nu reducem taxa autoInvestitiile in economia nationala au crescut cu 32,4% in T3Leul recupereaza terenul pierdutRazboiul gazelor, la un pas de reizbucnireFLASH BURSA: BVB a deschis pe verdeCarrefour intra in IndiaRadu Ghetea: Leul se afla intr-o perioada de revenirePacuraru: Salariul minim de 500 de lei este ultima oferta a GuvernuluiBancile din Romania nu mai fac transferuri de bani catre Siria si IranCresterea pensiilor a muscat serios din bugetul educatieiOPEC: Scumpirea petrolului afecteaza cerereaPiata farmaceuticelor creste cu 4,9% pe an Leul - la cea mai scazuta cotatie fata de euro din acest anScad chiriile platite de companiiNumarul inmatricularilor de masini noi a crescut cu 26% in primele 10 luniLCD-urile au invins televizoarele vechi
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook