Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Adio case ANL in Bucuresti!

Data introducerii: 06-12-2007

Bucureştenii nu vor mai avea parte de programe ANL prin credit ipotecar, de tipul Cartierului "Brâncuşi", pentru a se evita apariţia unui nou scandal, declară ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, Laszlo Borbely.

"Cel puţin în Bucureşti, eu nu am să mai pornesc un alt program ipotecar, pentru că nu am nevoie de scandaluri. Am moştenit o parte, am resuscitat Cartierul Henri Coandă - eu zic să vină alţii... Acelea pe care le-am pornit, le terminăm, dar n-o să mai începem un alt program de credit ipotecar în Bucureşti pentru a nu fi alte comentarii", a spus Laszlo Borbely.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Gazele naturale se vor scumpi de la 1 ianuariePretul sarmalelor depinde de euroSindicatele nu renunta la proteste, din cauza salariului minim pe 2008Adio case ANL in Bucuresti!Tariceanu: Nu eliminam si nu reducem taxa autoInvestitiile in economia nationala au crescut cu 32,4% in T3Leul recupereaza terenul pierdutRazboiul gazelor, la un pas de reizbucnireFLASH BURSA: BVB a deschis pe verdeCarrefour intra in IndiaRadu Ghetea: Leul se afla intr-o perioada de revenirePacuraru: Salariul minim de 500 de lei este ultima oferta a GuvernuluiBancile din Romania nu mai fac transferuri de bani catre Siria si IranCresterea pensiilor a muscat serios din bugetul educatieiOPEC: Scumpirea petrolului afecteaza cerereaPiata farmaceuticelor creste cu 4,9% pe an Leul - la cea mai scazuta cotatie fata de euro din acest anScad chiriile platite de companiiNumarul inmatricularilor de masini noi a crescut cu 26% in primele 10 luniLCD-urile au invins televizoarele vechi
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook