Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Nokia vrea un CEO nou pentru a face fata concurentei de pe piata smartphone-urilor

Data introducerii: 21-07-2010

Nokia vrea un CEO nou pentru a face fata concurentei de pe piata smartphone-urilorNokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a anuntat ca este in cautarea unui nou CEO, informeaza The Wall Street Journal.


Desi este compania care inregistreaza cele mai mari vanzari de terminale,

Nokia nu a reusit sa se impuna pe piata smartponurilor, in fata competitei reprezentate de Iphone-ul de la Apple si sistemul de operare Android al Google.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Samsung ofera gratuit supermodelul Galaxy S celor nemultumiti de iPhone 4!Bilete de tren vor putea fi cumparate direct de pe plajaGoogle renunta la primul sau telefon mobilNokia vrea un CEO nou pentru a face fata concurentei de pe piata smartphone-urilorClientii Orange pot achizitiona bilete la metrou prin intermediul unui SMSG Data si-a tunat produsul premiatGoogle ataca din nou televiziunea. Se vor schimba regulile jocului? Google ofera un serviciu gratuit cu date statisticeCisco Romania are un nou director generalGoogle: Zilele desktop-ului sunt numarateOrange lanseaza serviciul de telefonie fixa cu acoperire nationalaProbleme la Nissan? Peste jumatate de milion de masini, rechemate in serviceApple recunoaste ca a folosit copii la muncaRomanii, printre primii europeni in retelele sociale, ultimii la online bankingCompania Xerox se apuca de capul Google, Yahoo si Youtube. Ii da in judecata pe toti! Wanted: Brand de notorietate pe internetul romanescOrange lanseaza un produs dedicat suporterilor fotbalului romanescCum va arata Internetul in 2020Google va traduce meniurile din restaurante pentru turistiSeful Vodafone acuza Google de monopol pe piata publicitatii online
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook