Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Nokia vrea un CEO nou pentru a face fata concurentei de pe piata smartphone-urilor

Data introducerii: 21-07-2010

Nokia vrea un CEO nou pentru a face fata concurentei de pe piata smartphone-urilorNokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a anuntat ca este in cautarea unui nou CEO, informeaza The Wall Street Journal.


Desi este compania care inregistreaza cele mai mari vanzari de terminale,

Nokia nu a reusit sa se impuna pe piata smartponurilor, in fata competitei reprezentate de Iphone-ul de la Apple si sistemul de operare Android al Google.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ramele foto digitale, un cadou perfect si la modaCei care vor apela abuziv 112 vor fi bombardati cu SMS-uriCelular de 2.000 de dolari Se cauta manager cu MBA pentru Google Romania Romania, in topul tarilor europene dupa cresterea productiei industriale A 31-a editie a conferintelor SolePAD - Brasov, 14 octombrie 2008 - SmartFinancialANC ne ajuta sa emitem facturi electroniceCine sunt cei mai influenti oameni din online-ul romanesc?S-a inventat televizorul pliabil! Noi servicii in telecomunicatiiLG isi lanseaza luna aceasta cel mai nou terminal cu ecran complet tactil!De la Orange la Vodafone apoi la Cosmote, noul manager de dezvoltareUn lord englez isi vinde viata pe eBayO noua televiziune online va emite exclusiv in direct pentru romani!iPhone 3G, din 22 august si in RomaniaAtacurile phishing se tin lant la Raiffeisen Orange va cumpara Euro-GSM? Luxoft vrea si restul de actiuni ITC NetworksLG pregateste telefoane cu sunet surround DolbyFirefox 3.1, la prima versiune alfa
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook