Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Nokia vrea un CEO nou pentru a face fata concurentei de pe piata smartphone-urilor

Data introducerii: 21-07-2010

Nokia vrea un CEO nou pentru a face fata concurentei de pe piata smartphone-urilorNokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a anuntat ca este in cautarea unui nou CEO, informeaza The Wall Street Journal.


Desi este compania care inregistreaza cele mai mari vanzari de terminale,

Nokia nu a reusit sa se impuna pe piata smartponurilor, in fata competitei reprezentate de Iphone-ul de la Apple si sistemul de operare Android al Google.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Pasi esentiali in realizarea unui web design profesionistTeleviziunea dispare in cinci ani. Internetul este de vinaTi se pare ca un job la Google este ideal pentru tine?Steve Jobs, cofondatorul Apple, a murit!Cutremur in IT: Steve Jobs demisioneaza!Fara acces la retelele sociale la locul de munca?Facebook are si videochat!Tarife in roaming mai ieftine de la 1 iulieCompaniile din domeniul IT fac cele mai multe angajariLansare tableta PC Asus Android, in martie 2011Ce mai jucam vara asta?NOU! Mouse cu calculator de la CanonePays, prima platforma de plata online a impozitelor si taxelor locale la nivel nationalSuprematia iPhone este in pericolCompaniile de software lanseaza aplicatia Cyclope - Monitorizare Angajati Cel mai subtire televizor LED full HD 3D de la SamsungDroid X sau BlackBerry? Care este cel mai bun IPhoneFacebook a lansat Facebook QuestionsCum sunt vanati utilizatorii de DC++ si cei de torrenteAstazi se lanseaza Starcraft II in Romania
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook