Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Nintendo depaseste Sony la vanzarile de jocuri

Data introducerii: 01-11-2007

Conform firmei de analiza iSuppli, vanzarile de jocuri pentru consolele Nintendo le-au depasit pentru prima data in trimestrul al treilea al anului pe cele ale lui Sony.

Nintendo confirma inca o data dominanta absoluta pe care o are pe piata consolelor de jocuri. Dupa ce a condus tot anul in clasamentele vanzarilor hardware, compania japoneza a ajuns in ultimul trimestru in frunte si la capitolul vanzarilor de jocuri.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cel mai mic nume de domeniu virtual pentru GoogleBitDefender isi reinnoieste certificarile, confirmandu-si compatibilitatea cu sistemele de operare LinuxBoxe care transforma sunetul stereo in surround Cisco investeste in firme din Europa Centrala si de Est Apple iPhone va fi lansat in Germania si Marea BritaniePretul hardurilor scade. Cererea cresteOptimizarea sistemului de reclamaGoogle a semnat un acord cu 30 de firme pentru intrarea pe piata de telefonie mobilaReportofonul MP3 cu cea mai mare capacitateUn nou standard pentru monitorizarea perifericeloriPhone, inventia anului 2007Cum se citeste ziarul onlineBRINEL, lider in domeniul IT&C, isi continua crestereaNintendo depaseste Sony la vanzarile de jocuriImplementarea tehnologiilor moderne in educatie si cercetareMCTI lanseaza portalul web http://eadministratie.mcti.roCreeaza calculatorul viitorului si poti castiga 25.000 $Revolutia onlineParolele se sparg mai repedeiPhone-ul, pe cartela?
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook