Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ BitDefender isi reinnoieste certificarile, confirmandu-si compatibilitatea cu sistemele de operare Linux

Data introducerii: 14-11-2007

BitDefender® anunta ca solutiile de securitate IT, BitDefender Security for Mail Servers si BitDefender Security for Samba, au fost declarate compatibile cu sistemele de operare Linux: Red Hat si.

Aceste acorduri de conformitate asigura actualii si viitori utilizatori ca respectivele solutii de securitate BitDefender sunt compatibile cu Red Hat Enterprise Linux sau cu Novell SuSE Linux Enterprise Server. In urma acestor acorduri, BitDefender Security for Mail Servers si BitDefender Security for Samba vor fi disponibile in catalogul ISV al Red Hat si pe site-ul Partenerilor Tehnologici Novell.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cel mai mic nume de domeniu virtual pentru GoogleBitDefender isi reinnoieste certificarile, confirmandu-si compatibilitatea cu sistemele de operare LinuxBoxe care transforma sunetul stereo in surround Cisco investeste in firme din Europa Centrala si de Est Apple iPhone va fi lansat in Germania si Marea BritaniePretul hardurilor scade. Cererea cresteOptimizarea sistemului de reclamaGoogle a semnat un acord cu 30 de firme pentru intrarea pe piata de telefonie mobilaReportofonul MP3 cu cea mai mare capacitateUn nou standard pentru monitorizarea perifericeloriPhone, inventia anului 2007Cum se citeste ziarul onlineBRINEL, lider in domeniul IT&C, isi continua crestereaNintendo depaseste Sony la vanzarile de jocuriImplementarea tehnologiilor moderne in educatie si cercetareMCTI lanseaza portalul web http://eadministratie.mcti.roCreeaza calculatorul viitorului si poti castiga 25.000 $Revolutia onlineParolele se sparg mai repedeiPhone-ul, pe cartela?
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook