Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ BRINEL, lider in domeniul IT&C, isi continua cresterea

Data introducerii: 02-11-2007

BRINEL prevede atingerea si chiar depasirea unei cifre de afaceri de 25 milioane euro pe 2007, mentinandu-si ritmul de dezvoltare din ultimii ani. Astfel, fata de o cifra de afaceri de 19,5 milioane Euro in 2006, cresterea estimata pentru acest an este de 28%.

Portofoliul BRINEL cuprinde astazi peste 500 de clienti activi. BRINEL este un lider de piata cu o forta financiara deosebita si este singurul integrator de solutii informatice si de tehnologie a cunoasterii din afara Bucurestiului capabil sa satisfaca cerintele IT&C ale oricarui client, prin sucursale locale proprii si o retea nationala de 40 de parteneri.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cel mai mic nume de domeniu virtual pentru GoogleBitDefender isi reinnoieste certificarile, confirmandu-si compatibilitatea cu sistemele de operare LinuxBoxe care transforma sunetul stereo in surround Cisco investeste in firme din Europa Centrala si de Est Apple iPhone va fi lansat in Germania si Marea BritaniePretul hardurilor scade. Cererea cresteOptimizarea sistemului de reclamaGoogle a semnat un acord cu 30 de firme pentru intrarea pe piata de telefonie mobilaReportofonul MP3 cu cea mai mare capacitateUn nou standard pentru monitorizarea perifericeloriPhone, inventia anului 2007Cum se citeste ziarul onlineBRINEL, lider in domeniul IT&C, isi continua crestereaNintendo depaseste Sony la vanzarile de jocuriImplementarea tehnologiilor moderne in educatie si cercetareMCTI lanseaza portalul web http://eadministratie.mcti.roCreeaza calculatorul viitorului si poti castiga 25.000 $Revolutia onlineParolele se sparg mai repedeiPhone-ul, pe cartela?
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook