Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Magistratii discuta forma finala a legii unice de salarizare, protestele continua

Data introducerii: 11-09-2009

Reprezentanţii magistraţilor discută forma finală a legii unice de salarizare pe care Guvernul urmează să-şi asume răspunderea, în condiţiile în care protestele continuă luni în toate instanţele din ţară.

Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România, Mona Pivniceru, a declarat, luni, că un corp de experţi format din reprezentanţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Consiliul Superior al Magistraturii, Asociaţiei Magistraţilor din România, Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România şi ai Reţelei Naţionale a Adunărilor Generale ale Judecătorilor din România discută, la această oră, varianta finală a legii unice de salarizare pe care Guvernul ar urma să-şi asume răspunderea în faţa Parlamentului.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Modificarea normelor de creditare pentru persoane fizice, in dezbatere publica pana la 31 iulie Tratat de Drept civil - Bunurile. Drepturile reale principale Taxa de prima inmatriculare. Anulari in instantaLegi promulgate de Presedintele Romaniei la data de 9 iulie 2008 Codul de bune practici nu contravine legislatiei concurentei Taxa pe poluare. Procedura de stabilireStatul roman, obligat sa plateasca despagubiri de 18.000 euro RAR a stabilit tarifele pentru expertiza tehnica A fost modificata Directiva privind permisele de conducereZiua Magistratului la Ministerul PublicFumatori, vi se pregateste cevaZiua Drapelului NationalOua de gaina. Standardul european de comercializareModificari ref. timbrul judiciarSistemul de Asistenta la Franare, obligatoriu pentru autovehiculele noi Noul prefect de Bucuresti este juristPosturile vacante la Parchetul de pe langa ICCJInterzicerea schimbarii destinatiei spatiilor verzi Numarul maxim de ore de munca pe saptamana va fi redusDobanda de referinta a BNR - iunie 2008
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook