Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Magistratii discuta forma finala a legii unice de salarizare, protestele continua

Data introducerii: 11-09-2009

Reprezentanţii magistraţilor discută forma finală a legii unice de salarizare pe care Guvernul urmează să-şi asume răspunderea, în condiţiile în care protestele continuă luni în toate instanţele din ţară.

Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România, Mona Pivniceru, a declarat, luni, că un corp de experţi format din reprezentanţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Consiliul Superior al Magistraturii, Asociaţiei Magistraţilor din România, Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România şi ai Reţelei Naţionale a Adunărilor Generale ale Judecătorilor din România discută, la această oră, varianta finală a legii unice de salarizare pe care Guvernul ar urma să-şi asume răspunderea în faţa Parlamentului.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Alegerea Decanului Baroului Bucuresti a fost contestata. Textul integralPersoana fizica autorizata - calitatea de angajator Modificari privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publiciSalariu. Cost munca. Statistica detaliata la nivelul intregii tariAutovehiculele poluante ar trebui sa mearga mai incetisorStimularea angajarii somerilorOferta bancilor cu scadenta la 5 ani a fost respinsa de MEF Cooperarea transfrontaliera in domeniul combaterii criminalitatiiPersoanele fizice si persoanele juridice autorizate isi vor putea plati impozitul cu cardul, de la 1 octombrie S-a incheiat admiterea la Academia de PolitieRegulament ref. exportul si importul de produse chimice periculoaseDaniel Morar isi doreste un nou mandatBritney Spears plateste pensie alimentaraZiua Imnului NationalOcuparea fortei de munca in statele UEPublicitatea inselatoare si publicitatea comparativaRezultatele combaterii fraudelor cu fonduri europeneLege pentru interzicerea completa a fumatului. ExperimentClauza de neconcurenta. MotorolaO noua promotie de absolventi ai Academiei de Politie
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook