Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 20 ~ Ion Iliescu: Goana dupa tradatorii din PSD- o rusine

Data introducerii: 04-10-2007

Intentia conducerii PSD de a-i sanctiona pe parlamentarii formatiunii care nu au votat motiunea de cenzura este "o rusine", considera presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu.

“O asemenea intentie este o rusine pentru un partid politic. Sper sa invinga ratiunea, sa nu se lase doborati de pasiuni. Este inacceptabila mentalitatea aceasta cazona si politieneasca intr-un partid politic, este ceva de neconceput. Eu sunt la Constanta, nu voi putea articipa nici macar la sedinta, dar am auzit de asa ceva si m-a surprins. Sper sa nu se coboare la asemenea acte.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 20 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Guvernul a pierdut controlul asupra "Arbitrului pietei telecom"Basescu nu are voie sa faca referendum in acelasi timp cu alegerileFostul democrat, Marius Marinescu s-a inscris in PCTariceanu - convins ca bugetul pentru 2008 va fi adoptat in ParlamentPSD nu l-a sanctionat pe Iliescu, dar i-a cerut sa isi clarifice, pana in decembrie, pozitia in partid'Vin in birou la tine sa o facem!'PSD vrea sa transforme bugetul pe 2008 intr-o noua motiune de cenzuraParintele Constitutiei a muritMotiunea a cazut. PSD cauta tradatoriiIon Iliescu: Goana dupa tradatorii din PSD- o rusineTariceanu: Am indoieli cu privire la motivul real din spatele acestei motiuniMotiunea: Camerele video care filmau direct urnele de vot au fost opriteGeoana: Motiunea va fi votata maineLa presiunile UE, Chiuariu lasa numirea procurorilor la mana lui BasescuDeputatii juristi nu-l lasa pe Basescu sa faca referendum odata cu alegerilePRM vrea ca avizarea urmaririi penale a ministrilor sa poata fi facuta doar de Parlament, nu si de presedintele RomanieiDeputatii au luni liber pentru campanie in universitati
Pagina 20

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook