Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 20 ~ Motiunea a cazut. PSD cauta tradatorii

Data introducerii: 04-10-2007

Parlamentarii au respins miercuri motiunea de cenzura depusa de PSD, care a inregistrat doar 220 de voturi "pentru" si 152 "impotriva". Sapte senatori si 15 deputati din PSD au votat impotriva motiunii de cenzura initiate chiar de acest partid, au declarat pentru HotNews.ro surse de la varful partidului.

Dupa aflarea votului Mircea Geoana a declarat ca "lasitatea unor parlamentari a permis Guvernului sa supravietuiasca". Seful PSD a angajat un cameraman care sa filmeze si a anuntat ca, joi dimineata, in sedinta Biroului Permanent National se va afla numele "tradatorilor" si vor fi luate masuri impotriva acestora.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 20 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Guvernul a pierdut controlul asupra "Arbitrului pietei telecom"Basescu nu are voie sa faca referendum in acelasi timp cu alegerileFostul democrat, Marius Marinescu s-a inscris in PCTariceanu - convins ca bugetul pentru 2008 va fi adoptat in ParlamentPSD nu l-a sanctionat pe Iliescu, dar i-a cerut sa isi clarifice, pana in decembrie, pozitia in partid'Vin in birou la tine sa o facem!'PSD vrea sa transforme bugetul pe 2008 intr-o noua motiune de cenzuraParintele Constitutiei a muritMotiunea a cazut. PSD cauta tradatoriiIon Iliescu: Goana dupa tradatorii din PSD- o rusineTariceanu: Am indoieli cu privire la motivul real din spatele acestei motiuniMotiunea: Camerele video care filmau direct urnele de vot au fost opriteGeoana: Motiunea va fi votata maineLa presiunile UE, Chiuariu lasa numirea procurorilor la mana lui BasescuDeputatii juristi nu-l lasa pe Basescu sa faca referendum odata cu alegerilePRM vrea ca avizarea urmaririi penale a ministrilor sa poata fi facuta doar de Parlament, nu si de presedintele RomanieiDeputatii au luni liber pentru campanie in universitati
Pagina 20

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook