Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 20 ~ Fostul democrat, Marius Marinescu s-a inscris in PC

Data introducerii: 08-10-2007

Fostul senator PD, Marius Marinescu a anuntat, duminica, la finalul Biroul Permanent al PC, ca s-a inscris in acest partid, relateaza NewsIn. Marinescu va ocupa functia de vicepresedinte responsabil cu cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si probleme sociale.

Marinescu a lansat si un atac la adresa PD afirmand ca acest partid s-a schimbat dupa alegerile din decembrie, iar "unii lideri ai PD au dat frau liber coruptiei generalizate".

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 20 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Guvernul a pierdut controlul asupra "Arbitrului pietei telecom"Basescu nu are voie sa faca referendum in acelasi timp cu alegerileFostul democrat, Marius Marinescu s-a inscris in PCTariceanu - convins ca bugetul pentru 2008 va fi adoptat in ParlamentPSD nu l-a sanctionat pe Iliescu, dar i-a cerut sa isi clarifice, pana in decembrie, pozitia in partid'Vin in birou la tine sa o facem!'PSD vrea sa transforme bugetul pe 2008 intr-o noua motiune de cenzuraParintele Constitutiei a muritMotiunea a cazut. PSD cauta tradatoriiIon Iliescu: Goana dupa tradatorii din PSD- o rusineTariceanu: Am indoieli cu privire la motivul real din spatele acestei motiuniMotiunea: Camerele video care filmau direct urnele de vot au fost opriteGeoana: Motiunea va fi votata maineLa presiunile UE, Chiuariu lasa numirea procurorilor la mana lui BasescuDeputatii juristi nu-l lasa pe Basescu sa faca referendum odata cu alegerilePRM vrea ca avizarea urmaririi penale a ministrilor sa poata fi facuta doar de Parlament, nu si de presedintele RomanieiDeputatii au luni liber pentru campanie in universitati
Pagina 20

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook