Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Cum a fost primita alegerea lui Victor Ponta la sefia PSD?

Data introducerii: 22-02-2010

Cum a fost primita alegerea lui Victor Ponta la sefia PSD?Vezi aici ce reactii a starnit victoria lui Victor Ponta pe scena politica autohtona.

Marian Vanghelie (PSD): Sper ca Ponta sa rezolve coruptia din PSD Liderul PSD Bucuresti Marian Vanghelie si liderul PSD Vrancea Marian Oprisan, alesi in echipa vicepresedintilor partidului in urma congresului de sambata, au spus ca vor colabora foarte bine cu noul presedinte al PSD, Victor Ponta, chiar daca s-au aflat in echipa care l-a sustinut pe Mircea Geoana. "Le multumesc tuturor colegilor mei pentru increderea pe care mi-au acordat-o si sper ca in continuare sa facem o echipa si sa putem face ceva pentru Romania", a spus Vanghelie, dupa aflarea rezultatelor votului pentru echipa de vicepresedinti. Totodata, liderul PSD Bucuresti spera ca noul presedinte al partidului sa rezolve "problemele care apasa pe PSD: coruptia si comunismul".

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Kelemen Hunor si Olosz Gergely candideaza pentru presedintia UDMRPentru buna guvernare a Romaniei, alianta PNL-PC?Guvernul a aprobat documentele pentru primirea imprumutuluiMircea Geoana a fost suspendat din PSDAnastase nu a incalcat regulamentul CDInlocuirea lui Emil Boc din Guvern, doar barfe?Ministrul Sanatatii si-a dat demisia, iar premierul Emil Boc nu a fost de acordFestivitate de inaugurare a lucrarilor celei de-a doua etape a proiectului China Town Romania Dan Diaconescu isi continua planurile de lansare politica prin infiintarea Partidului PoporuluiSchimbarea Guvernului, solutia pentru ridicarea moralului romanilorManelistii nu scapa de impoziteUnde isi petrece Basescu vacanta?De la 1 octombrie dispare impozitul unic si apare impozitul forfetarBoc: Salariile cresc cu 10% in 2011PSD pregateste motiunea de cenzura Nr. 2PNL voteaza orice motiune de cenzuraPSD cere demisia ministrului AgriculturiiRomania risca sa piarda miliardele de euro alocate de UE tarii noastreEvaluarea ministrilor se va face de la 1 septembrieUdrea vrea sa recastige increderea bucurestenilor
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook