Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Festivitate de inaugurare a lucrarilor celei de-a doua etape a proiectului China Town Romania

Data introducerii: 17-08-2010

Festivitate de inaugurare a lucrarilor celei de-a doua etape a proiectului China Town Romania Astazi, incepand cu ora 15.00, premierul Emil Boc va participa la festivitatea de inaugurare a lucrarilor celei de-a doua etape a proiectului China Town Romania.

Festivitatea va avea loc in incinta complexului China Town Romania, localitatea Afumati, soseaua Bucuresti - Urziceni, nr. 17, judetul Ilfov.

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Kelemen Hunor si Olosz Gergely candideaza pentru presedintia UDMRPentru buna guvernare a Romaniei, alianta PNL-PC?Guvernul a aprobat documentele pentru primirea imprumutuluiMircea Geoana a fost suspendat din PSDAnastase nu a incalcat regulamentul CDInlocuirea lui Emil Boc din Guvern, doar barfe?Ministrul Sanatatii si-a dat demisia, iar premierul Emil Boc nu a fost de acordFestivitate de inaugurare a lucrarilor celei de-a doua etape a proiectului China Town Romania Dan Diaconescu isi continua planurile de lansare politica prin infiintarea Partidului PoporuluiSchimbarea Guvernului, solutia pentru ridicarea moralului romanilorManelistii nu scapa de impoziteUnde isi petrece Basescu vacanta?De la 1 octombrie dispare impozitul unic si apare impozitul forfetarBoc: Salariile cresc cu 10% in 2011PSD pregateste motiunea de cenzura Nr. 2PNL voteaza orice motiune de cenzuraPSD cere demisia ministrului AgriculturiiRomania risca sa piarda miliardele de euro alocate de UE tarii noastreEvaluarea ministrilor se va face de la 1 septembrieUdrea vrea sa recastige increderea bucurestenilor
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook