Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Cum a fost primita alegerea lui Victor Ponta la sefia PSD?

Data introducerii: 22-02-2010

Cum a fost primita alegerea lui Victor Ponta la sefia PSD?Vezi aici ce reactii a starnit victoria lui Victor Ponta pe scena politica autohtona.

Marian Vanghelie (PSD): Sper ca Ponta sa rezolve coruptia din PSD Liderul PSD Bucuresti Marian Vanghelie si liderul PSD Vrancea Marian Oprisan, alesi in echipa vicepresedintilor partidului in urma congresului de sambata, au spus ca vor colabora foarte bine cu noul presedinte al PSD, Victor Ponta, chiar daca s-au aflat in echipa care l-a sustinut pe Mircea Geoana. "Le multumesc tuturor colegilor mei pentru increderea pe care mi-au acordat-o si sper ca in continuare sa facem o echipa si sa putem face ceva pentru Romania", a spus Vanghelie, dupa aflarea rezultatelor votului pentru echipa de vicepresedinti. Totodata, liderul PSD Bucuresti spera ca noul presedinte al partidului sa rezolve "problemele care apasa pe PSD: coruptia si comunismul".

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

The Scotsman: Basescu risca sa piarda alegerile, dupa imaginile in care pare sa bata un copilSondaj INSOMAR: Geoana castiga presedintiaFuge sau nu Geoana de confruntarea cu Basescu?PNL si PSD, logodna cu acte. Basescu: Ziua de 6 nu le va aduce bucuriiAntonescu: Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu!Referendumul a fost validat, BEC anunta o prezenta de 50,16%Traian Basescu si Mircea Geoana, in turul IINegoita si-a anuntat CabinetulBasescu vs Opozitia, scor 0 la 1. Cabinetul Croitoru a picatLucian Croitoru si-a ales ministriCe prevede programul de guvernare al lui Lucian Croitoru?Basescu a decis: Lucian Croitoru, premierul desemnat al Romaniei Geoana: Johannis ar fi o investitie buna din care toti romanii ar avea de castigat Ultima zi a guvernului Boc? Guvernul este, tehnic, demisS-a rupt coalitia. A ramas doar jumatate de GuvernSolutie pentru "Doi si un sfert": Basescu propune un ministru "independent" sau "din opozitie"Basescu a cerut urmarirea penala a lui Ovidiu MusetescuBecali s-a razgandit: Candideaza la prezidentiale!Inca un lider al dinastiei politice Kennedy a incetat din viata
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook