Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Monica s-a certat cu Irinel la Bucharest Fashion Week

Data introducerii: 29-11-2007

Dacă în urmă cu trei ani Monica debuta timid pe podium la Bucharest Fashion Week, iată că la ediţia din acest an, ea a fost preferată de majoritatea designerilor şi a avut nu mai puţin de 25 de ieşiri pe podium. însă oboseala şi-a spus cuvântul şi, marţi seara, Monica a făcut o criză de nervi certându-se cu Iri în văzul lumii, tocmai după ultima prezentare.

Motivul? Irinel nu i-a păstrat un loc lângă el. Miliardarul, care a venit împreună cu părinţii săi, s-a ocupat de aceştia şi şi-a neglijat soţia care a prestat toată seara pe podium.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Enrique, atacat la concertFlorin Chilian a primit 2.300 lei de la hotii de melodiiRihanna nu vrea sa pozeze nudMaruta: «Nu i-am luat locul lui Teo»Andreea Marin, o gravida sexy!Christina Aguilera a pozat nudMonica s-a certat cu Irinel la Bucharest Fashion WeekCristina Rus se iubeste cu Iulian MogaOana Zavoranu va poza in PlayboyLaura Andresan n-are 12 claseBritney face sex de la 14 aniTurcii o platesc dublu pe GABRIELA CRISTEAParis Hilton, goala in baieJustin Timberlake joaca golf pentru a ajuta copiii saraci Este posibil ca Angelina Jolie s-o piarda pe ZaharaAndreea Antonescu face practica la Penitenciarul RahovaPretul corect pentru Teo: 2.200.000 €Brad si Angelina si-au cumparat o insula in DubaiBrad Pitt o salveaza pe Angelina Jolie de la...rusine! Nunta la Pro TV
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook