Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Christina Aguilera a pozat nud

Data introducerii: 30-11-2007

Desi la inceput nega faptul ca este insarcinata, iar mai apoi a preferat sa isi tina sarcina departe de ochii lumii, Christina Aguilera a pozat nud, pentru o revista care va aparea in luna ianuarie a anului viitor.

Desi copilul nu a fost planificat, bebelusul din pantecele Aguilerei este foarte dorit, atat de diva, cat si de sotul ei Jordan Bratman.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Enrique, atacat la concertFlorin Chilian a primit 2.300 lei de la hotii de melodiiRihanna nu vrea sa pozeze nudMaruta: «Nu i-am luat locul lui Teo»Andreea Marin, o gravida sexy!Christina Aguilera a pozat nudMonica s-a certat cu Irinel la Bucharest Fashion WeekCristina Rus se iubeste cu Iulian MogaOana Zavoranu va poza in PlayboyLaura Andresan n-are 12 claseBritney face sex de la 14 aniTurcii o platesc dublu pe GABRIELA CRISTEAParis Hilton, goala in baieJustin Timberlake joaca golf pentru a ajuta copiii saraci Este posibil ca Angelina Jolie s-o piarda pe ZaharaAndreea Antonescu face practica la Penitenciarul RahovaPretul corect pentru Teo: 2.200.000 €Brad si Angelina si-au cumparat o insula in DubaiBrad Pitt o salveaza pe Angelina Jolie de la...rusine! Nunta la Pro TV
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook