Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Cheltuielile bugetului de pensii se vor majora cu o treime in 2008

Data introducerii: 08-10-2007

Bugetul asigurarilor sociale va avea cheltuieli de 32,056 miliarde lei, anul viitor,cu o treime mai mari decat in 2007, iar bugetul de somaj va avea cheltuieli de 1,83 miliarde lei, inregistrand un excedent de 119,1 milioane lei.

Potrivit proiectului bugetului de asigurari sociale, cheltuielile anului 2008 vor creste cu zece miliarde fata de acest an, ajungand la 32,056 miliarde lei. Contributiile angajatorilor vor aduce in bugetul asigurarilor sociale peste 21 miliarde lei, in timp ce contributiile angajatilor vor insuma 9,43 miliarde lei.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum ne 'vinde' Guvernul catre FMIFirmele care angajeaza someri, scutite sase luni de la plata contributiilorBucurestiul, cel mai atractiv oras din Europa de Est pentru investitoriVin vremuri bune: Perioada grea pentru finantarea Romaniei a trecutPatriciu refuza sa fie audiat in dosarul RompetrolLa ce preturi vor putea fi cumparate locuintele ANL?Solutie de avarie: rata mai mica la banca, pe termen lungCastigul salarial mediu net a crescut cu 8,1% in decembrieCe-ar fi fost daca nu si-ar fi bagat coada Prima casaTop 5 tendinte pe piata fortei de munca in 2010Bogati ai Romaniei feriti-va! Fiscul e cu ochii pe voi!Leul castiga teren: 4,11 lei/euro, nou maxim al ultimului anTop 10: Scenarii controversate pentru 20102010, anul reflatiei: Cum va evolua economia Romaniei?Credeati c-am scapat? Forfetarul revine!Inceput de an in forta pentru moneda nationala. Leul, la maximul ultimelor 8 luni!Vladescu a pus gand rau bogatanilor: Vrea impozit special pentru averile mariFinantele schimba din pix cresterea cu 40% a cheltuielilor de personal intr-o diminuareLeul prinde aripi: Cursul, la minimul ultimelor 7 luni si jumatatePrima Casa continua si in 2010
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook