Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Cele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu zi

Data introducerii: 15-12-2008

E-urile sunt acei aditivi adaugati in alimente cu rol de indulcitori, coloranti, emulgatori, conservanti. Alinierea la normele Uniunii Europene a presupus folosirea codurilor de tip "E" pentru aditivii alimentari.

Numeroase organisme internationale de sanatate au tras insa serioase semnale de alarma cu privire la aceste adaosuri sintetice, declarandu-le toxice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

6 reguli ca sa-ti redobandesti energiaTop 10 alimente anticolesterolPuterea vindecatoare a postuluiPeriajul corect indeparteaza respiratia urat mirositoareTratati astenia de primavara cu sucuri de legumeSomnul mai lung sau mai scurt de sapte ore ingrasaDetoxifierea ajuta sistemul imunitarPrajelile ataca creierulTratament revolutionar care vindeca ciroza hepaticaNucile alunga bolile cardiaceScapati de durerea din gatIarba de negi, leac pentru hepatitaStresul parintilor imbolnaveste copiiiFloricelele de porumb sunt periculoase pentru plamani?Postul iti revitalizeaza organismul Legumele ne apara de cancerReguli pentru o epilare corectaOsteoporoza ne frange oaseleControalele preventive amana imbatanireaMancatul la televizor ingrasa
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook