Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Cele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu zi

Data introducerii: 15-12-2008

E-urile sunt acei aditivi adaugati in alimente cu rol de indulcitori, coloranti, emulgatori, conservanti. Alinierea la normele Uniunii Europene a presupus folosirea codurilor de tip "E" pentru aditivii alimentari.

Numeroase organisme internationale de sanatate au tras insa serioase semnale de alarma cu privire la aceste adaosuri sintetice, declarandu-le toxice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ciuperca piciorului, o infectie contractata la stranduri si piscineAparate invizibile de indreptat dintiiPeste 2.000 de medicamente, la pret redusIaurtul iti ofera sanatateCum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul caldCum tratam toxiinfectiile alimentareFara carne de porcCum prevenim bolile caniculeiPreveniti aparitia unor boli, in functie de antecedentele medicale ale mameiCum sa va protejati fertilitateaCopiii nu ar trebui sa se spele pe dinti dupa fiecare masaAlimentatia gravidei influenteaza sanatatea bebelusuluiCris-Tim: Sunca de Praga cu E-uri Cum sa ne ferim de caniculaCum sa ne ferim de caniculaRomanii orbesc de tineriAlimente de vara care ingrasaA inceput distribuirea celor 50.000 de flacoane de heparina catre spitale Anticancer - Zmeura cu miere la cinaSlabiti cu legume si plante aromate!
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook