Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Beneficiile legumelor si fructelor

Data introducerii: 29-06-2010

Beneficiile legumelor si fructelorMajoritatea legumelor şi fructelor se aseamănă cu organe ale corpului. Coincidenţa face ca aceste legume şi fructe să aibă un rol vindecător pentru organele cu care se aseamănă.

Un morcov în secţiune pare un ochi omenesc, de aceea morcovul optimizează fluxul de sânge spre ochi, ajutându-l la funcţionarea lui.

Roşia secţionată are patru cămăruţe roşii, la fel şi inima. Roşiile sunt compuse din licopină şi sunt de fapt, bune alimente pentru inimă şi sânge.

Strugurii prinşi într-un ciorchine au forma unei inimi. Ei reprezintă un puternic aliment vitalizant pentru inimă şi sânge.

Nuca este asemănată unui mic creier. Nucile ajută la dezvoltarea a mai mult de 3 duzini de neurotransmiţători pentru funcţionarea creierului.

Fasolea este numită în engleză Kigney Beans (Kidney – rinichi, Beans - fasole). Fasolea vindecă şi ajută la menţinerea funcţionării normale a rinichilor şi chiar arată ca rinichii omului.

Ţelina, legumele rădăcinoase, ruibarba şi multe alte legume care au formă asemănătoare cu oasele, aduc un aport esenţial în fortificarea lor. Oasele au 23% sodiu, iar aceste alimente la fel. Dacă nu ai suficient sodiu în dietă, corpul îl poate extrage din oase, făcându-le debile. Aceste alimente întăresc şi suplimentează nevoile scheletului.

Avocado, vinetele şi perele ajută la sănătatea şi funcţionarea burţii şi cefei la femei, aceste alimente arătând chiar la fel ca aceste organe. Dacă o femeie mănâncă un avocado pe zi, hormonii ei se balansează, elimină greutatea nedorită şi previne cancerul cervical.

Smochinele sunt pline de seminţe şi atârnă în pereche când cresc. Ele cresc mobilitatea spermei masculine şi sporesc cantitatea de spermă, prevenind infertilitatea la bărbaţi.

Cartoful dulce (camote) este foarte asemănător pancreasului. El reglează indicele glicemiei la diabetici.

Măslinele ajută la buna funcţionare şi sănătatea ovarelor.

Portocalele, mandarinele şi alte fructe citrice se asemănă glandelor mamare ale femeii şi ajută la sănătatea fluxului mişcării limfatice în sâni.

Ceapa este foarte asemănătoare celulelor corpului. Studiile relevă faptul că ceapa ajută la curăţarea deşeurilor materiale din toate celulele corpului, inclusiv ne produce lacrimi, care spală stratul epitelial al ochilor.

Alt aliment este usturoiul, care ajută şi el la eliminarea deşeurilor materiale şi radicalilor liberi din organism.

Autor: Raluca

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Gripa porcina: Numarul deceselor a ajuns la 100!Presa germana: Taxa pe fast-food din Romania, unica in lumePaul Tecuceanu: Oficial, decesul fratelui meu nu a fost cauzat de gripa nouaCozi mari la imunizare impotriva AH1N1! Tu te vaccinezi?Marijuana mai cautata ca Starbucks7 mituri despre noua gripa!In goana dupa fonduri, Ministerul Sanatatii ar putea introduce taxa pe fast-foodSfaturi pentru prevenirea indigestiei de SarbatoriCampania de vaccinare contra gripei porcine, extinsa la toate categoriile de riscProdusele de patiserie de la metrou, daunatoare pentru sanatatePrimul centru integrat de depistare a cancerului de san, inaugurat la Targu MuresCe pericole ascund vitaminele Obezitatea poate reduce substanta cenusieSpitalele Capitalei, ticsite de bolnaviBere Redd's retrasa de pe piata pentru continut de aditivi "interzisi"Aparatul dentar invizibil disponibil si pe piata din RomaniaLeucemia la copii poate fi cauzata de pesticideCafeaua cu gheata poate avea efecte negative asupra organismuluiMasuri de supravietuire pe timp de caniculaLuna Sanatatii Pielii la VICHY!
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook