Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ BCR, prima banca din Romania cu sucursala in Second Life

Data introducerii: 20-01-2010

BCR, prima banca din Romania cu sucursala in Second LifeBanca Comerciala Romana este prima institutie bancara din Romania cu un sediu virtual pe platforma Second Life. Plasata in centrul Pietei Revolutiei din Bucurestiul Virtual, sucursala BCR beneficiaza de un trafic zilnic de peste 250 de utilizatori unici in interiorul sucursalei si de expunere in fata a peste 800 rezidenti care socializeaza in orasul virtual.

Cladirea BCR din Second Life a fost realizata exact dupa modelul sucursalelor din realitate. In interior, utilizatorii pot interactiona cu diverse aplicatii automatizate, pot afla mai multe informatii despre promotiile in curs (pachetul BCR Student si BCR Pensii in acest moment), se pot inscrie in grupul Scolii de bani iar, in curand, vor avea posibilitatea de a cumpara L$ (n.r Linden Dolar, moneda din Second Life) prin intermediul ATM-urilor.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Microsoft doneaza bani pentru ApacheChina are mai multi utilizatori de Internet decat SUAA aparut virusul care se ascunde in fisiere mp3Sony Ericsson anunta 3 noi telefoane WalkmanGhid turistic digital pe plaja din Mamaia, cu webcam live2.000 de angajati ai Sony Ericsson vor fi dati afaraUtilizatorii YouTube raman anonimiRCS/RDS schimba grila de programe in functie de propriile intereseYahoo respinge o noua oferta 'absurda' din partea MicrosoftA crescut numarul mesajelor spam intr-o limba strainaOracle mizeaza pe antreprenorii romani din ITCel mai subtire monitor LCD din lumeTokyoflash Galaxy - pentru fanii SF-urilorRomanii au cheltuit online 25 mil. euro in prima jumatate a anului 2008Razboi total pe tema tarifelor roaming Celular de shopping Yahoo introduce doua noi domenii de e-mail: ymail.com si rocketmail.comDe ce este iPhone-ul 3G atat de ieftin?Google lanseaza un sistem de masurare a audientei onlineGeanta de laptop incrustata cu cristale Swarovski
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook