Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ BCR, prima banca din Romania cu sucursala in Second Life

Data introducerii: 20-01-2010

BCR, prima banca din Romania cu sucursala in Second LifeBanca Comerciala Romana este prima institutie bancara din Romania cu un sediu virtual pe platforma Second Life. Plasata in centrul Pietei Revolutiei din Bucurestiul Virtual, sucursala BCR beneficiaza de un trafic zilnic de peste 250 de utilizatori unici in interiorul sucursalei si de expunere in fata a peste 800 rezidenti care socializeaza in orasul virtual.

Cladirea BCR din Second Life a fost realizata exact dupa modelul sucursalelor din realitate. In interior, utilizatorii pot interactiona cu diverse aplicatii automatizate, pot afla mai multe informatii despre promotiile in curs (pachetul BCR Student si BCR Pensii in acest moment), se pot inscrie in grupul Scolii de bani iar, in curand, vor avea posibilitatea de a cumpara L$ (n.r Linden Dolar, moneda din Second Life) prin intermediul ATM-urilor.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Aveti grija ce scrieti pe internet. Angajatorii sunt cu ochii pe voi!Concurs online cu posibilitatea de angajare la MOL RomaniaAi chef de un film? Inchiriaza-l de pe YouTube!Atacuri critice vizeaza Internet Explorer si Adobe ReaderBCR, prima banca din Romania cu sucursala in Second LifeGoogle s-a saturat: Ne retragem din China!Romtelecom participa la o licitatie de 22 mil. lei la MECFondatorul Facebook: Intimitatea nu mai este o norma sociala in onlineSmartphone-ul Google ataca iPhone-ul in FrantaS-a lansat cele mai scump telefon Motorola: 3.900 euroGoogle Chrome urca in top 3 cele mai populare browsere webComputerul tableta Apple ar putea fi lansat in ianuarieGoogle da unda verde pentru limitarea accesului la continutul onlineGoogle Cloud dubleaza viteza internetului Noi tehnologii in suita de securitate Cum va arata internetul de maineUnui om ii ia 31.000 de ani sa acceseze toate paginile de pe Internet De azi companiile de telefonie trebuie sa deblocheze telefoanele mobileDe ce este Apple mai valoroasa pe termen lung decat GoogleOrange pune de vineri in vanzare iPhone 3GS
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook