Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Google s-a saturat: Ne retragem din China!

Data introducerii: 15-01-2010

Google s-a saturat: Ne retragem din China!Google a indicat ca aceste atacuri, care au atins "cel putin 20 de alte societati", au relansat dezbaterea asupra libertatii de exprimare din China. Grupul Google s-a instalat in China in 2006, pentru a stimula factorul de deschidere prin accesul larg la internet.

"Am detectat un atac foarte sofisticat si tintit contra infrastructurii intreprinderii, venind din China si care a avut ca rezultat un furt de proprietate intelectuala", a afirmat intr-un comunicat David Drummond, responsabilul juridic al Google. "Atacul a atins cel putin alte 20 de companii din numeroase sectoare, mai ales al internetului, finantelor, tehnologiei, presei si chimiei", a adaugat acesta, fara a nominaliza societatile.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Aveti grija ce scrieti pe internet. Angajatorii sunt cu ochii pe voi!Concurs online cu posibilitatea de angajare la MOL RomaniaAi chef de un film? Inchiriaza-l de pe YouTube!Atacuri critice vizeaza Internet Explorer si Adobe ReaderBCR, prima banca din Romania cu sucursala in Second LifeGoogle s-a saturat: Ne retragem din China!Romtelecom participa la o licitatie de 22 mil. lei la MECFondatorul Facebook: Intimitatea nu mai este o norma sociala in onlineSmartphone-ul Google ataca iPhone-ul in FrantaS-a lansat cele mai scump telefon Motorola: 3.900 euroGoogle Chrome urca in top 3 cele mai populare browsere webComputerul tableta Apple ar putea fi lansat in ianuarieGoogle da unda verde pentru limitarea accesului la continutul onlineGoogle Cloud dubleaza viteza internetului Noi tehnologii in suita de securitate Cum va arata internetul de maineUnui om ii ia 31.000 de ani sa acceseze toate paginile de pe Internet De azi companiile de telefonie trebuie sa deblocheze telefoanele mobileDe ce este Apple mai valoroasa pe termen lung decat GoogleOrange pune de vineri in vanzare iPhone 3GS
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook