Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Concurs online cu posibilitatea de angajare la MOL Romania

Data introducerii: 05-02-2010

Concurs online cu posibilitatea de angajare la MOL RomaniaGrupul petrolier ungar MOL lanseaza cea de-a patra editie a competitiei internationale on-line freshhh2010, dedicata studentilor si tinerilor absolventi.


Prin intermediul acestui program, acestia au sansa de a participa la diverse proiecte alaturi de specialistii MOL si de a fi ulterior recrutati in cadrul companiei, scrie Wall-Street.

Totalul premiilor oferite castigatorilor competitiei este in valoare de 20.000 euro.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Aveti grija ce scrieti pe internet. Angajatorii sunt cu ochii pe voi!Concurs online cu posibilitatea de angajare la MOL RomaniaAi chef de un film? Inchiriaza-l de pe YouTube!Atacuri critice vizeaza Internet Explorer si Adobe ReaderBCR, prima banca din Romania cu sucursala in Second LifeGoogle s-a saturat: Ne retragem din China!Romtelecom participa la o licitatie de 22 mil. lei la MECFondatorul Facebook: Intimitatea nu mai este o norma sociala in onlineSmartphone-ul Google ataca iPhone-ul in FrantaS-a lansat cele mai scump telefon Motorola: 3.900 euroGoogle Chrome urca in top 3 cele mai populare browsere webComputerul tableta Apple ar putea fi lansat in ianuarieGoogle da unda verde pentru limitarea accesului la continutul onlineGoogle Cloud dubleaza viteza internetului Noi tehnologii in suita de securitate Cum va arata internetul de maineUnui om ii ia 31.000 de ani sa acceseze toate paginile de pe Internet De azi companiile de telefonie trebuie sa deblocheze telefoanele mobileDe ce este Apple mai valoroasa pe termen lung decat GoogleOrange pune de vineri in vanzare iPhone 3GS
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook