Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Pretul locuintelor din blocurile vechi nu va scadea in urmatorii doi-trei ani

Data introducerii: 06-02-2008

Piata creditelor ipotecare pentru locuinte va ajunge in acest an la peste opt miliarde de euro, populatia fiind interesata in continuare de achizitionarea de apartamente si garsoniere din cladirile vechi, potrivit estimarilor specialistilor.

Desi preturile apartamentelor din blocurile vechi si cele din imobilele noi sunt la un nivel apropiat, romanii aleg prima varianta. Ei sunt motivati de faptul ca in aceste zone exista drumuri asfaltate, dar si pentru ca in apropierea cartierelor se gasesc statiile de tramvai, troleibuz sau autobuz. „Aceste cartiere au, pe langa farmecul locurilor demult cunoscute, si o serie de avantaje de necontestat. Orasul s-a dezvoltat in jurul lor, astfel incat cele care s-au construit acum patruzeci de ani la periferie sunt acum in centru, plus ca beneficiaza de o infrastructura foarte bine pusa la punct. Fiecare cartier vechi are scoli, gradinite, locuri de joaca si parcuri, ca sa nu mai amintim de reteaua de mijloace de transport si de soselele asfaltate“, a declarat George Dimitriu, agent al proiectului Obor Towers.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pretul locuintelor din blocurile vechi nu va scadea in urmatorii doi-trei ani Suntem pe locul doi in UE la somajul in randul tinerilorRaiffeisen Capital estimeaza ca actiunile SIF-urilor pot creste cu 43%Bursele asiatice incep saptamana in scadereEnergie electrica din SaharaBNR si Ministerul Finantelor sterilizeaza masiv lei pentru a mai atenua prabusirea leuluiActivitatea Bancii Mondiale a fost suspendata astaziBancnota de 50 de euro este cea mai falsificataLobby pentru un leu mai puternicTaxa auto, dupa pretul masiniiGrabiti-va sa va faceti pensia!BCE va decide astazi nivelul dobanzii cheieEuro a ajuns astazi la 3,6333 lei!Tanasescu: Deficitul bugetar din 2007 va depasi 3% din PIBEuro a crescut cu 6,75% in 2007Unitatile BRD din centrele comerciale au program redus pe 26 si 31 decembrie si pe 2 ianuarieStatul roman va emite euro-obligatiuni de 500 de milioane euro in 2008Romania are un deficit de peste 170.000 de muncitori in constructiiPetrom scumpeste benzina cu 4 bani si motorina cu 8 bani de la noapteBNR estimeaza ca, in decembrie, vor intra in tara aproape 2 miliarde de euro
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook