Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Pretul locuintelor din blocurile vechi nu va scadea in urmatorii doi-trei ani

Data introducerii: 06-02-2008

Piata creditelor ipotecare pentru locuinte va ajunge in acest an la peste opt miliarde de euro, populatia fiind interesata in continuare de achizitionarea de apartamente si garsoniere din cladirile vechi, potrivit estimarilor specialistilor.

Desi preturile apartamentelor din blocurile vechi si cele din imobilele noi sunt la un nivel apropiat, romanii aleg prima varianta. Ei sunt motivati de faptul ca in aceste zone exista drumuri asfaltate, dar si pentru ca in apropierea cartierelor se gasesc statiile de tramvai, troleibuz sau autobuz. „Aceste cartiere au, pe langa farmecul locurilor demult cunoscute, si o serie de avantaje de necontestat. Orasul s-a dezvoltat in jurul lor, astfel incat cele care s-au construit acum patruzeci de ani la periferie sunt acum in centru, plus ca beneficiaza de o infrastructura foarte bine pusa la punct. Fiecare cartier vechi are scoli, gradinite, locuri de joaca si parcuri, ca sa nu mai amintim de reteaua de mijloace de transport si de soselele asfaltate“, a declarat George Dimitriu, agent al proiectului Obor Towers.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ultimul weekend in care hotelierii maresc preturile pe litoralSe scumpeste apaBancile dau credite romanilor intr-un mod „aproape“ iresponsabilEsec al negocierilor OMC referitoare la un acord mondial al comertului Dobanda-i mare, dar tot iau creditSalariul minim ajunge la 1.325 lei in 2014Usoara temperare pe piata apei mineralePiraeus Bank va fi actionarul majoritar al Capital PartnersSomajul, dat afara din salariul minimFluctuatia de personal in retail atinge cote record: aproape 80%Se scumpeste carnea de porcRecrutarea online de personal, mai scumpaUn weekend la mare costa cat o saptamana in Grecia sau Bulgaria Romanilor le plac cardurile, dar nu prea le folosescProgramul 'marul si castravetele', in scoli, din 20094.000 lei pe luna, venitul minim pentru un credit ipotecarUn miliard de euro pentru agriculturaVesti rele de la Banca Centrala Europeana: vine scumpirea creditelor in euroPatriciu si Tiriac, in topul celor mai bogati oameni din Europa de EstCum se plateste o taxa de poluare mai mica
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook