Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Grabiti-va sa va faceti pensia!

Data introducerii: 11-01-2008

Cei care nu opteaza vor fi distribuiti de un computer. Ultima zi in care poate fi semnat actul de adeziune este 17 ianuarie.

Angajatii care nu au implinit inca varsta de 35 de ani pana la data de 1 ianuarie a.c. trebuie sa opteze pentru unul din cele 18 fonduri de pensii autorizate pe Pilonul II pana pe 17 ianuarie a.c., inclusiv in aceasta zi. In plus, cei care nu au implinit pana la inceputul acestui an varsta 45 de ani pot opta pentru unul dintre fondurile de pensii.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pretul locuintelor din blocurile vechi nu va scadea in urmatorii doi-trei ani Suntem pe locul doi in UE la somajul in randul tinerilorRaiffeisen Capital estimeaza ca actiunile SIF-urilor pot creste cu 43%Bursele asiatice incep saptamana in scadereEnergie electrica din SaharaBNR si Ministerul Finantelor sterilizeaza masiv lei pentru a mai atenua prabusirea leuluiActivitatea Bancii Mondiale a fost suspendata astaziBancnota de 50 de euro este cea mai falsificataLobby pentru un leu mai puternicTaxa auto, dupa pretul masiniiGrabiti-va sa va faceti pensia!BCE va decide astazi nivelul dobanzii cheieEuro a ajuns astazi la 3,6333 lei!Tanasescu: Deficitul bugetar din 2007 va depasi 3% din PIBEuro a crescut cu 6,75% in 2007Unitatile BRD din centrele comerciale au program redus pe 26 si 31 decembrie si pe 2 ianuarieStatul roman va emite euro-obligatiuni de 500 de milioane euro in 2008Romania are un deficit de peste 170.000 de muncitori in constructiiPetrom scumpeste benzina cu 4 bani si motorina cu 8 bani de la noapteBNR estimeaza ca, in decembrie, vor intra in tara aproape 2 miliarde de euro
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook