Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald

Data introducerii: 14-07-2008

Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.

Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cauzele hemoragiilor nazaleSalajenii stau prost cu sanatateaPoluarea cu dioxina duce la nasterea mai multor feteCum faci sa te ia somnul mai repedeZgomotele ne pot imbolnaviTestul ADN de depistare a papilomavirusului uman, eficace in detectarea cancerului uterinCum sa traim o viata lunga si fericitaCeaiul face bine la soldSa scapam de cearcaneFructele de porumbar trateaza dischinezia biliaraMai mult de jumatate dintre copiii care merg la gradinita sunt racitiTransplant ilegalMortalitatea materna se mentine in lume. Romania sta mai bineUn nou vaccin contra cancerului de colSarea iodata favorizeaza cancerul Bolnavii de cancer, uitati de mai-marii SanatatiiBritanicii isi scot singuri dintii din cauza crizei de stomatologi Oboseala si stresul provoaca nasteri premature Cinci alimente minune pentru slabit Guturaiul
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook