Pagina 12 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald
Data introducerii: 14-07-2008
Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.
Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Stresul de la munca imbolnaveste inimaPilula care face poze in stomacSuplimentele de calciu pot cauza infarctCiuma revine - o echipa de profesori britanici avertizeaza asupra pericoluluiCum scapati de tristetea de ianuariePastrarea siluetei, sanatatea inimiiOpt metode ca sa va aparati sanatatea la serviciuDescoperire importanta in tratarea cancerului la sanPrimul spital mobil din Romania, "masina de dezastre" care se poate monta in 15 minute6 mituri despre organismul umanRecomandarile medicilor pentru prevenirea problemelor digestive in perioada sarbatorilorCata carne poti manca intr-o ziFumatul pasiv, risc de alergii la bebelusi10 trucuri de pacalit foameaProtejati-va ficatul de Sarbatori Bolile de inima - cea mai mare problema de sanatate a romanilorMuzica te scapa de dureriVinetele sunt o bogata sursa de potasiuMierea, remediu eficient impotriva tuseiSecretele unei minti sanatoase: ciocolata, sexul si rasul