Pagina 3 ~ Consumam de 3 luni carne de porc contaminata cu dioxina
Data introducerii: 11-12-2008
Dupa ce, la inceputul saptamanii, Radu Roatis, presedintele Autoritatii Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), a negat vehement posibilitatea ca Romania sa fi importat carne de porc contaminata cu dioxina, ieri s-a aflat ca romanii consuma de trei luni carne contaminata, adusa din Irlanda prin alte tari.
ANSVSA a recunoscut nu numai faptul ca s-a importat carne de porc cu dioxina, dar si ca mare parte din aceasta a fost deja consumata, relateaza Gardianul.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Pilulele contraceptive maresc sansa de viata a femeilorProblemele romanilor: depresia si alcoolulAerul conditionat poate duce la obezitateArgintul, un puternic antiseptic10 alimente care iti stimuleaza metabolismul!Zece pasi pentru a slabi fara efortGE va realiza Omul BioticCum ar trebui sa arate femeia perfecta?Mituri despre cancerul de col uterinForma fetei arata la ce afectiuni esti predispusDieta Montignac pentru femei - Martisor de sanatate si frumusete de la Revista FeliciaA fost descoperit leacul pentru alcoolismFumatorii trebuie sa faca anual un control pulmonar!Acneea, o problema la toate varsteleInstitutul Cantacuzino, interzis la producerea de vaccinuriCe sa mancati ca sa va hranitiGuvernul a interzis 36 de plante si substante etnobotaniceShaorma si pizza, scutite de taxa pe fast-foodUn nou tratament impotriva cancerului la san reduce mastectomiile cu 90%Combate tendinta de sedentarism a copilului