Pagina 4 ~ Consumam de 3 luni carne de porc contaminata cu dioxina
Data introducerii: 11-12-2008
Dupa ce, la inceputul saptamanii, Radu Roatis, presedintele Autoritatii Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), a negat vehement posibilitatea ca Romania sa fi importat carne de porc contaminata cu dioxina, ieri s-a aflat ca romanii consuma de trei luni carne contaminata, adusa din Irlanda prin alte tari.
ANSVSA a recunoscut nu numai faptul ca s-a importat carne de porc cu dioxina, dar si ca mare parte din aceasta a fost deja consumata, relateaza Gardianul.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Gripa porcina: Numarul deceselor a ajuns la 100!Presa germana: Taxa pe fast-food din Romania, unica in lumePaul Tecuceanu: Oficial, decesul fratelui meu nu a fost cauzat de gripa nouaCozi mari la imunizare impotriva AH1N1! Tu te vaccinezi?Marijuana mai cautata ca Starbucks7 mituri despre noua gripa!In goana dupa fonduri, Ministerul Sanatatii ar putea introduce taxa pe fast-foodSfaturi pentru prevenirea indigestiei de SarbatoriCampania de vaccinare contra gripei porcine, extinsa la toate categoriile de riscProdusele de patiserie de la metrou, daunatoare pentru sanatatePrimul centru integrat de depistare a cancerului de san, inaugurat la Targu MuresCe pericole ascund vitaminele Obezitatea poate reduce substanta cenusieSpitalele Capitalei, ticsite de bolnaviBere Redd's retrasa de pe piata pentru continut de aditivi "interzisi"Aparatul dentar invizibil disponibil si pe piata din RomaniaLeucemia la copii poate fi cauzata de pesticideCafeaua cu gheata poate avea efecte negative asupra organismuluiMasuri de supravietuire pe timp de caniculaLuna Sanatatii Pielii la VICHY!