Consumam de 3 luni carne de porc contaminata cu dioxina
Data introducerii: 11-12-2008
Dupa ce, la inceputul saptamanii, Radu Roatis, presedintele Autoritatii Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), a negat vehement posibilitatea ca Romania sa fi importat carne de porc contaminata cu dioxina, ieri s-a aflat ca romanii consuma de trei luni carne contaminata, adusa din Irlanda prin alte tari.
ANSVSA a recunoscut nu numai faptul ca s-a importat carne de porc cu dioxina, dar si ca mare parte din aceasta a fost deja consumata, relateaza Gardianul.
Click aici pentru a citi tot articolul
Alte articole din acceasi categorie:
Adevaratele motive pentru care medicii recomanda ochelarii de soareDieta cu pizza te ajuta sa slabesti 3kg in 7 zileAfla ce efecte nocive are aerul conditionat asupra pieliiZiua Nationala fara Tutun – un semnal de alarma asupra riscurilor fumatuluiSolutie pentru tratarea depresiei, panicii, anxietatii si stresuluiCum sa slabesti rapid si sanatos pana in SarbatoriANPC: Atentie la produsele traditionale!Ortholan Vein, pentru picioare perfecteVaricele - boala varstei mature, dar si a tinerilorCum sa slabesti rapid - 6 alimente care ard grasimileExclusiv pentru femei: Cum sa va ingrijiti picioarele varaCum sa aplici produsele de protectie solara mai eficientCe alimente produc balonare?Algocalmin, doar cu retetaCum scapam de durerile de cap?Cum scapam de stres?Medicii romani pleaca sa lucreze in strainatateUn simplu test de respiratie ar putea depista mai multe tipuri de cancerFarmaciile nu mai elibereaza medicamente compensateUltrasunetele pot reduce vergeturile