Pagina 2 ~ Ce fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarna
Data introducerii: 31-01-2008
În perioada de iarnă este recomandat consumul anumitor alimente pentru ca organsimul să fie mai puternic în faţa răcelilor şi pentru a se menţine în formă. În primul rând, este vital să nu se evite consumul de citrice, susţin nutriţioniştii.
Fie că este vorba de portocale, lămâi sau grapefruit, cantitatea de vitamina C conţinută în acestea este foarte mare şi ajută foarte mult sistemul imunitar. Mai mult, vitamina C ajută la menţinerea sănătăţii celulelor. Un alt aliment, care nu trebuie să lipsească, este peştele.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Mituri despre protectia solaraOperatiile de corectare a nasului trebuie facute in sezonul caldExpunerea excesiva direct la razele solare poate provoca diferite tipuri de cancer de pieleIn cativa ani va fi posibila regenerarea propriei danturiSansa de a renunta la fumat, inscrisa in ADNUmbrelele de plaja nu elimina riscul de radiatii solareMedicii au descoperit ca persoanele care nu reusesc sa slabeasca au deficit de vitamina DEliberarea algocalminului fara reteta va fi interzisaMedicii recomanda a se consume multe fructe si legume pe timp de varaSocul are grija de silueta taMetode naturale de slabireBeneficiile legumelor si fructelorAlimentele ce pot fi consumate intr-o dieta hiperproteica Ce reguli trebuie respectate inaintea inceperii unei cure de slabireCum sa ne ferim de canicula?Tigarile si reclamele la tutun vor fi restrictionate in U.E.Vaccin pentru prevenirea cancerului la san Un studiu german a demonstrat ca ouale de ciocolata au efecte benefice asupra sanatatiiCurcuma, un ingredient al sosului curry, poate preveni cirozele10 reguli pentru a avea corpul ideal