Ce fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarna
Data introducerii: 31-01-2008
În perioada de iarnă este recomandat consumul anumitor alimente pentru ca organsimul să fie mai puternic în faţa răcelilor şi pentru a se menţine în formă. În primul rând, este vital să nu se evite consumul de citrice, susţin nutriţioniştii.
Fie că este vorba de portocale, lămâi sau grapefruit, cantitatea de vitamina C conţinută în acestea este foarte mare şi ajută foarte mult sistemul imunitar. Mai mult, vitamina C ajută la menţinerea sănătăţii celulelor. Un alt aliment, care nu trebuie să lipsească, este peştele.
Click aici pentru a citi tot articolul
Alte articole din acceasi categorie:
Adevaratele motive pentru care medicii recomanda ochelarii de soareDieta cu pizza te ajuta sa slabesti 3kg in 7 zileAfla ce efecte nocive are aerul conditionat asupra pieliiZiua Nationala fara Tutun – un semnal de alarma asupra riscurilor fumatuluiSolutie pentru tratarea depresiei, panicii, anxietatii si stresuluiCum sa slabesti rapid si sanatos pana in SarbatoriANPC: Atentie la produsele traditionale!Ortholan Vein, pentru picioare perfecteVaricele - boala varstei mature, dar si a tinerilorCum sa slabesti rapid - 6 alimente care ard grasimileExclusiv pentru femei: Cum sa va ingrijiti picioarele varaCum sa aplici produsele de protectie solara mai eficientCe alimente produc balonare?Algocalmin, doar cu retetaCum scapam de durerile de cap?Cum scapam de stres?Medicii romani pleaca sa lucreze in strainatateUn simplu test de respiratie ar putea depista mai multe tipuri de cancerFarmaciile nu mai elibereaza medicamente compensateUltrasunetele pot reduce vergeturile