Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Politica

In aceasta categorie veti putea gasi stirile zilei din domeniul politic. Stiri politice, cele mai noi intamplari pe scena politica, stirile zilei in domeniul politic, noutati legislative, noutati politice.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 4 ~ Articole din categoria Politica

data introducerii: 24-03-2010

Senatul a aprobat cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Voicu

Plenul Senatului a aprobat, miercuri, solicitarea de încuviinţare a arestării preventive a senatorului Cătălin Voicu, înregistrându-se doar un vot peste minimum necesar. Cererea a fost aprobată cu 70 de voturi "pentru", în condiţiile în care erau necesare cel puţin 69 de voturi favorabile. Votul a fost secret, cu bile.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 23-03-2010

Emil Boc este de acord cu o revizuire mai larga a Constitutiei

Premierul Emil Boc a declarat ieri că este de acord cu o revizuire mai largă a Constituţiei şi că este dispus să negocieze orice în afară de măsurile impuse prin referendumul din noiembrie 2009 - reducerea numărului de parlamentari şi Parlamentul unicameral, scrie NewsIn.

data introducerii: 11-03-2010

Pariul lui Nastase

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, le propune cititorilor blogului sau un pariu, anume ca dosarul Zambaccian va fi trimis la ICCJ chiar in ziua Consiliului National, promitand castigatorului ca premiu Constitutia, "carticica pe care o tinea in mana" Traian Basescu in 2004 pe afise electorale.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 10-03-2010

Romania: Maxim 40 km de autostrada in 2010

Ministrul Transporturilor Radu Berceanu a spus ca nevoia de cofinantare pentru banii de la Uniunea Europeana si constrangerile bugetare vor face ca numarul de kilometri de autostrada finalizati in 2010 sa fie relativ redus.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 09-03-2010

Geoana isi pregateste plecarea din PSD?

Mircea Geoana mai are doua incercari grele in urmatoarele opt zile, dupa care, in functie de rezultatul acestora, isi va anunta, mai mult ca sigur, plecarea din PSD.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 08-03-2010

Antonescu ramane presedintele PNL

Crin Antonescu a fost reales presedinte al PNL cu 986 voturi, alaturi de echipa sa, in timp ce Ludovic Orban si lista pe care a propus-o au obtinut 357 de voturi, a anuntat presedintele Comisiei de numarare a voturilor, Mihail Balasescu.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 05-03-2010

Topul celor mai 'scumpi' parlamentari

Deputatii au cheltuit in luna ianuarie 8.202.146 de lei, suma alocata pentru indemnizatii, diurne, cazare, transport si telefonie mobila, dar si pentru functionarea birourilor parlamentare.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 04-03-2010

Orban si Catarama s-au inscris oficial in cursa pentru sefia PNL

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban si omul de afaceri liberal Viorel Catarama si-au depus oficial candidatura la sefia partidului, in baza Statutului aflat in vigoare.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-03-2010

PDL cere suspendarea lui Geoana

Partidul Democrat-Liberal initiaza procedura de suspendare a liderului PSD, Mircea Geoana, din functia de presedinte al Senatului.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 01-03-2010

Andrei Gheorghe, dat afara de la Ministerul Finantelor

Ministerul Finantelor Publice a anuntat ieri seara ca Andrei Gheorghe, numit la inceputul anului de ministrul Sebastian Vladescu in functia de sef al departamentului de comunicare cu presa, nu mai lucreaza de in cadrul institutiei.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 01-03-2010

Starea de sanatate a lui Basescu, cu semnul intrebarii

Presedintele Traian Basescu a negat duminica anumite informatii, potrivit carora ar fi bolnav, transmitandu-le jurnalistilor care au scris despre posibile probleme medicale ale sale ca este "mai sanatos" decat toti patronii lor "si la minte si la corp".

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 26-02-2010

Geoana: Am o veste proasta - Nu plec din PSD!

Invinsul Congresului PSD, Mircea Geoana, are o veste proasta pentru colegii sai de partid, carora le transmite ca nu are de gand sa plece din formatiune, indiferent daca va ramane sau nu presedinte al Senatului.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 25-02-2010

Schimbari pe scena politica romaneasca: Opozitia intra in restructurari

Tunurile politice si-au mutat tinta de pe guvernare pe opozitie. PSD si PNL nu se mai lupta cu Guvernul Boc, ci se zbat pentru a-si pastra structura integra. Sa fie 2010 anul schimbarii pe scena politica autohtona?

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 24-02-2010

Boc: Romania trece prin cea mai grea perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Premierul a declarat marti, la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania, ca tara noastra trece prin cea mai grea perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, motiv pentru care va lua masuri "nu foarte placute", fara a specifica si care sunt acestea.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 23-02-2010

Vladescu si Seitan, amenintati cu remanierea

Ministrii Finantelor, Sebastian Vladescu, si cel al Muncii, Mihai Seitan, au fost amenintati cu demiterea de catre premierul Emil Boc, in cadrul sedintei Executivului de miercuri.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook