Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Politica

In aceasta categorie veti putea gasi stirile zilei din domeniul politic. Stiri politice, cele mai noi intamplari pe scena politica, stirile zilei in domeniul politic, noutati legislative, noutati politice.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 3 ~ Articole din categoria Politica

data introducerii: 09-08-2010

Manelistii nu scapa de impozite

Emil Boc a declarat ca interpretii de manele vor trebui sa plateasca impozit pe veniturile obtinute, la fel ca orice alt cetatean, adaugand ca normele de aplicare vor fi elaborate pana la sfarsitul acestei luni

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 06-08-2010

Unde isi petrece Basescu vacanta?

Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 05-08-2010

De la 1 octombrie dispare impozitul unic si apare impozitul forfetar

Liderul grupului parlamentar PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat, într-o conferinţă de presă, că începând cu 1 octombrie impozitul unic va dispărea şi va apărea impozitul forfetar.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 04-08-2010

Boc: Salariile cresc cu 10% in 2011

Salariile bugetarilor vor creste anul viitor in medie cu 10% raportat la nivelul diminuat din iulie, cu conditia eliminarii celui de-al 13-lea salariu, iar o posibila majorare suplimentara poate fi decisa la finalul restructurarii sectorului public, in functie de rezultatul acestui proces.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-08-2010

PSD pregateste motiunea de cenzura Nr. 2

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca formatiunea sa va depune motiunea de cenzura in sesiunea parlamentara din toamna chiar daca nu va reusi sa stranga 236 de semnaturi, necesare demiterii Guvernului.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-08-2010

PNL voteaza orice motiune de cenzura

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat, marti, la RFI Romania, ca Partidul National Liberal va vota orice motiune de cenzura, care sa duca la schimbarea Guvernului condus de Emil Boc.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 29-07-2010

PSD cere demisia ministrului Agriculturii

Senatorul PSD, Lia Olguta Vasilescu, a declarat astazi ca social-democratii solicita "in regim de urgenta" demisia ministrului Agriculturii, Mihail Dumitru, pe motiv ca ar fi depasit de situatia privind efectele inundatiilor asupra culturilor si a sprijinului acordat fermierilor.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 28-07-2010

Romania risca sa piarda miliardele de euro alocate de UE tarii noastre

România riscă să piardă miliarde de euro dacă nu se găsesc soluţii concrete pentru atragerea banilor europeni alocaţi ţării noastre până în 2013. Puşculiţa Uniunii Europene cu cele aproape 30 de miliarde de euro s-ar putea închide. Avertizarea a venit ieri din partea experţilor Fondului Monetar Internaţio

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 27-07-2010

Evaluarea ministrilor se va face de la 1 septembrie

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a declarat luni seara la B1TV, ca exista o "mare asteptare" in PDL sa se faca evaluarea ministrilor si ca probabil de la 1 septembrie,cei care nu si-au respectat obligatiile, vor fi remaniati.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 26-07-2010

Udrea vrea sa recastige increderea bucurestenilor

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea a declarat ca pana pe 2 august echipa de conducere a filialei trebuie sa vina cu propuneri de reorganizare, ea fiind de parere ca democrat-liberalii bucuresteni trebuie sa revina la modelul de politica promovat de Traian Basescu.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 23-07-2010

In gura presei: De ce si-a pierdut PD-L popularitatea?

Presa analizeaza sondajul efectuat de IPP, potrivit caruia optiunile alegatorilor pentru PD-L au scazut la 12%, adica mai putin de 50% din voturile obtinute in 2008.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 22-07-2010

Boc: Orice sursa de venit se impoziteaza!

Premierul Emil Boc a declarat la TVR1 ca largirea impozitarii, inclusiv la persoanele care sunt platite cu drepturi de autor, este necesara pentru sprijinirea unui sistem public de pensii care nu se poate autosustine.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 21-07-2010

Elena Udrea ravneste Primaria generala Bucuresti?

Proaspat nominalizata la sefia PDL Bucuresti, Elena Udrea, vazuta de unii colegi drept viitoarea candidata la Primaria Generala, face pe blogul sau un inventar al problemelor Capitalei, incluzand aici cladirile nerenovate, cainii vagabonzi, mizeria de pe strazi sau preturile mari.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 08-06-2010

Motiunea de cenzura a PSD a fost depusa

Moţiunea de cenzură a PSD a fost depusă, luni, la cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor, conform seceretarului general al acestui for legislativ.

data introducerii: 03-06-2010

Motiunea de cenzura ar putea fi prezentata oficial pe 8 iunie

Cei de la PSC, PC si PNL pregatesc o motiune de cenzura, care ar putea fi prezentata in plen pe data de 8 iunie.

Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook